Ock

Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu 15 Temmuz Dergimiz yayında. Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bu site üzerinden velisi olduğunuz öğrenci için eğitim gördüğü okuldan ilgili öğretmen ve idarecilerle görüşmek için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Oluşturulan randevular yine bu sistem üzerinden takip edilebilir.

Son Başvuru :31 Mayıs 2023 Ctesi 17:00' a kadar

Proje İmam Hatip Liseleri(İHO) Sınav Başvuru Sistemi

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından yarın 16.03.2023 tarihinde saat:13.00 te okulumuz Konferans Salonunda Madde Bağımlılığı  Farkındalık Eğitimi  Veli  semineri yapılacaktır. Katılımlarınızı önemle rica ederiz .

Mrt

Sivas İl Milli Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan eğitim içeriklerinin yeraldığı"81Çalıkuşu Sivas"isimli e-dergimizin sekizinci sayısı http://meb.ai/Uz7TYp6 adresinde yayınlanmıştır.

İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışması 15.03.2023 Çarşamba gününe alınmıştır

1. sınıflar ilk iki kıta

2. sınıflar 5 kıta

3. sınıflar 7 kıta

4. sınıflar 10 kıta

Her sınıf seviyesinin birincilerine ödül,  tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir.