Ock

ÇEDES Projesi kapsamında sınıflarımızla oluşturduğumuz Filistin'e Yardım Kumbaralarını topladık. Oluşturduğumuz komisyonla toplanan 25.909,5  TL'yi Kızılay yetkilisine makbuz karşılığı teslim ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı da velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

EDES Projesi kapsamında şehit ailemizi ziyaret ettik. 31 Ocak 2016 rltarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü pkk mensuplarınca şehit edilen Ömer Güney'in ailesini ziyaret ettik.Kısa bir sohbetin ardından  Kuran-ı kerim tilaveti ile ziyaretimizi tamamladık.

Ock

E twinning Steam UP  projesi kapsamında 2 - C sınıfı olarak Atık Malzeme Mühendisliği etkinliği yaptık.

Ara

112 Acil ekipleri öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yaptılar. Ekip üyelerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Sivas İl Müftülüğünde görevli Elif ARSLAN'ın sohbet edeceği, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerin sergileneceği 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi anma,sohbet ve dua programımıza tüm kadın velilerimizi bekliyoruz.

Programımız 29.12.2023 Cuma günü saat 13.00'da okulumuz  konferans salonunda yapılacaktır. Programımız kadın velilerimize yöneliktir.

Ara

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet UYSAL okulumuzu ziyaret ettiler. İstiklal Marşı törenine katılan şube müdürümüz öğretmenlerimizle sohbet etti. Sınıflarımızı da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden şube müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Ara

Türkiye İtalya ortaklı kuruculuğunu yaptığımız projemiz ile Matematiğin hayatımızın bir parçası olduğunu kabül ederek ona karşı olan korkularımızı yaptığımız etkinliklerle yok edeceğiz.Matematiği sevdirmek ve kazanımlarımızda başarıyı yükseltmek için çalışmalar yapacağız.Bu çalışmaları tasarımlar,oyunlar,eğlenceli etkinlikler ile destekleyeceğiz.

Ara

Afetlere dirençli bir toplum oluşturma hedefi ile ilgili afet farkındalık eğitimi düzenledik.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında Mevlana Haftasını pano, Mevlana Kodlaması ve çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ara

2E Sınıfımız Veli katılımlı hikaye okuma etkinliği gerçekleştirdi. Emeği geçen Öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2 C sınıfı  STEAM UP eTwinning projesi kapsamında mühendislik alanında Balonla çalışan araba yaptı.

Ara

My Key To Success Is My Digital Balance ( Başarı Anahtarım, Dijital Dengem)

Türkiye- İspanya- Romanya-Azerbaycan ortaklı okul rehber öğretmenimiz Hayriye Akkaya'nın yürüttüğü,okulumuz e-Twinning projesinde , konumuz teknoloji bağımlılığını önleme. Bu proje ile hem teknoloji bağımlılığını önleme ile ilgili çalışmalar yapacağız, hem de öğrencilerimizin dijital becerilerini artıracağız. Öğrencilerimiz bu gün , CANVA web2 aracını kullanarak projemizin afiş ve logolarını hazırladılar. Web2 araçları ile ilk defa karşılaşan öğrencilerimiz , bu Web 2 araçalarını kullanırken çok eğlendiler.

Ara

2-C Sınıfı öğretmeni Didem DAĞISTANLI ve Rehber öğretmenimiz Hayriye AKKAYA öğrencimizi evinde ziyaret ederek daha yakından tanıma imkanı buldular.Velimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Didem Dağıstanlı ‘STEAM UP'  e Twinning projesini sınıfında uygulamaya başladı. Yerli yabancı 16 öğretmen ile proje yürütülmektedir. Projede, STEAM eğitimi ile amaç 21.yy yetenekleri edinilmiş, kolayca kullanılabilen, çözüm odaklı ve iletişimin gelişmesi gelişmiş bir nesil yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik Konularını entegre eden

STEAM eğitim yaklaşımının özü, problem anlama ve çözmenin gelişmiş, teknolojik süreç yeteneklerini edinmiş olan bir nesil yetiştirmektir.

Bu bağlamda STEAM okuryazarlığı ile ülkelerin, bölgelerinde sadece STEAM yoğunluğunun ilgi duymasını değil, bu geniş bilgi ve beceri ile gerçek dünya bilgilerini çözebilecek donanıma sahip olmaları hedeflenmektedir.

Ara

2-C Sınıfı öğretmeni Didem DAĞISTANLI  ve Rehbet öğretmenimiz Hayriye AKKAYA öğrencimizi evinde ziyaret ederek daha yakından tanıma imkanı buldular.Velimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.