Ara

Rehberlik Servisi tarafından okulumuz öğrencilerine Özbakım Becerileri konusu ile ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Gülay SAYAR SAYAR, ‘STEAM Box for Kids’ e twinning projesini anasınıfında uygulamaya başladı. Öğretmenimiz, yerli yabancı 24 öğretmen ile projelerini yürüttüklerini belirterek Proje de amaçlarının Steam nedir , anasınıflarında steam uygulamaları nasıl yapılmalıdır sorularının cevaplarını yaparak yaşayarak öğrenmek olduğunu, her ayın temasına uygun olarak bir steam uygulamasını gerçekleştireceklerini söyledi. STEAM in çocuklarda problem çözme, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştireceğini, yenilikçi ve çağdaş bir bakış açısı kazandıracağını, mantık, merak ve özerkliğe sahip mükemmel bir çözüm yöntemi sunacağını, farklı disiplinlerin birarada kullanılacağı bir yöntem olduğunu söyledi.

Kas

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuz 3A ve 3D şubeleri Hamidiye Kültür Parkı'na gezi düzenlediler. Savaş atları hakkında bilgi alan öğrenciler, at binerek, ok atarak doğada vakit geçirdiler.

Kas

Okulumuz Özel Eğitim sınıfımız ve 1B, 1C, 1D şubelerimiz Paşabahçe Mesire alanında Sonbahar yürüyüş etkinliği düzenleyerek, doğada vakit geçirdiler, doyasıya eğlendiler.

Kas

elilerimizden  Büşra Tecer ve Mihriban Beksoy özel eğitim sınıfı öğrencilerimize masal anlatma etkinliği yaptılar. Velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

1A ve 3E sınıflarımız Sivasspor At Çiftliğine gezi düzenlediler. At binen öğrencilerimiz doğada eğlenceli vakit geçirdiler.

Kas

Geleneksel oyunlarımızı yaşatmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz geleneksel çocuk oyunlarından "Bezirgan Başı" oyununu oynadılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100 yılını coşkuyla kutladık. Şiirlerin okunduğu, oyunların oynandığı, kaligrafinin oluşturulduğu törenimizde emeği geçen öğrenci ,öğretmen, yardımcı personel ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle düzenlenen "Minik Bedenler Büyük Hedefler" atletizm yarışmasında top fırlatma kategorisinde öğrencimiz Eymen Yuvacı il 4'üncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve atletizm antrenörümüz Tevfik Çakmak'ı tebrik ediyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı olağan okul aile birliği toplantısını tamamladık.

Ekm

Meslekleri Tanıyalım etkinliğimiz için bu haftaki konuğumuz 2C velimiz Doktor Fatih Koçyiğit. Velimiz 2. sınıf öğrencilerimize Doktorluk mesleğini tanıtarak, bilgilendirmelerde bulundu. Sayın velimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz Sivas Valiliği himayesinde İl Eğitim Müdürlüğü ,Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Belediyemizin koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle  düzenlenen "Minik Bedenler Büyük Hedefler" atletizm yarışmalarına katılarak çeşitli dallarda dereceler elde ettiler. Öğrenci,öğretmen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI 7 - 22 Ekim 2023 CodeWeek KOD HAFTASI Kodumuz cw23-pYkkL.

Etkinliğimize sizler de katılabilirsiniz.

Ekm

Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu CodeWeek CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI 7-22 Ekim 2023 Kod Haftası Etkinliklerimiz