Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizde Ramazan Ayı farkındalığı oluşturmak için etkinlikler düzenledik. Ramazan  davulcularımız tüm koridorlarda Ramazan manileri seslendirdiler. Emeği geçen Gülay Ağbulut ,Aysun KUTLU ve Melike Yılmaz öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve yardımcı personelimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Türkiye İtalya ortaklı olan “Hedef Matematik” projemiz ile öğrencilerimiz temel matematik becerisi kazanırken günlük hayatta çevrelerindeki dünyaya uyum sağlarken aynı zamanda mantık çerçeveleri ile eleştirel düşünmeyi öğrenmelerini amaçlıyoruz. Bunu yaparken çocukların hayatında vazgeçilmez olan oyun etkinliklerini kullanarak kalıcı öğrenme sağlamayı planlıyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremde kaybettiğimiz insanlarımızın anısına saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında, 2B Sınıfımız Hatırlatmaca oyununu oynadılar. Ögretmenimiz Derya Farımaz CENGİL'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dönem sonu faaliyet haftası "En Sevdiğini Paylaş" etkinliği kapsamında 2A sınıfı öğrencilerimiz sevdikleri oyuncakları sevdikleri eşyaları arkadaşlarıyla paylaştılar.

Öğretmenimiz Arif ÖZLER'e ,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda eskrim, karate, cimnastik, wushu, okçuluk, atletizm,futbol, halk oyunları, Kuran kursu  faaliyetler yürütülmektedir.

Ock

Fiziksel aktiviteyi geliştirmek amacı ile "Yüz Yüze 100 çocuk Oyunu" Projesi  kapsamında oyunlar oynadık.İl Milli Eğitim Müdürlüğü fiziksel aktivite sorumlusu Gülfidan ÖZDEMİR'e ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

İlimizde düzenlenen Karate İl Şampiyonası müsabakalarında öğrenciletimizden Muhammed Talha Kozani il birincisi , Ertuğrul Gazi Kuzu il ikincisi oldular. Öğrencilerimiz Okul müdürümüz Hulusi SAYICI tarafından ödüllendirildi. Antrenörleri Ayşenur ADA'yı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğretmenlerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Adem Yıldırım tarafından "Yangın  Eğitimi " verildi.

Ock

Okulumuzda Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın tatbikatı yapıldı. Belediyemiz itfaiye ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

3. Sınıf  öğrencilerimize Sivas Belediyesi Çevre Mühendisleri tarafından Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm eğitimi verildi. Sivas Belediyemize teşekkür ediyoruz.

Ock

Muhsin Yazıcıoğlu ilkokulu öğrencileri 15 Temmuz ve ÇEDES kapsamında ilimiz Yukarı Tekke  Mezarlığında bulunan Asker ve polis  şehitliğini ziyaret ettiler. Ziyarette iki öğrencimiz şehitliklerde Kur'an okuyup dua ettiler. Şehitler Müzesinde şehitlere ait eşyalar incelenirken duygusal anlar yaşandı. Sivas' ın manevi büyüklerinden Abdulvahhabi  Gazi Hazretleri de ziyaret edildi.

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında sınıflarımızla oluşturduğumuz Filistin'e Yardım Kumbaralarını topladık. Oluşturduğumuz komisyonla toplanan 25.909,5  TL'yi Kızılay yetkilisine makbuz karşılığı teslim ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı da velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

EDES Projesi kapsamında şehit ailemizi ziyaret ettik. 31 Ocak 2016 rltarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü pkk mensuplarınca şehit edilen Ömer Güney'in ailesini ziyaret ettik.Kısa bir sohbetin ardından  Kuran-ı kerim tilaveti ile ziyaretimizi tamamladık.

Ock

E twinning Steam UP  projesi kapsamında 2 - C sınıfı olarak Atık Malzeme Mühendisliği etkinliği yaptık.